سینک تک لگن یا سینک دو لگنه ؟
سینک تک لگنه و دو لگنه, هر چقدر تنوع سینک ها بالا باشد تعداد لگن های سینک، در یکی از چند دسته ی سینک تک لگن، سینک یک و نیم لگن ( سینک سایز 100 هم گفته می شود )، سینک دو لگن و سینک دو لگنه بدون سینی قرار می گیرد.
بر اساس کارکرد و نیازتان سینکی با تعداد لگن مناسب انتخاب نمایید.
البته ما در این جا فقط به چند مورد سینک ظرفشوئی که بیشترین کاربرد و عمومی هستند اشاره کرده ایم.
سینک دو لگنه بدون سینی
سینک دو لگنه بدون سینی تقریبا محبوب ترین نوع سینک از نظر اندازه برای آشپزخانه های کوچک می باشد. چرا که در سینک های دو لگنه ما میتوانیم همزمان در یک طرف آن شست وشو و در طرف دیگر عمل آبکشی ظروف را انجام دهیم.
این مزیت سینک دو لگن بدون سینی باعث سریع تر پیش رفتن برنامه روزانه ما می شود. اما به دلیل نداشتن سینی ممکن است برای خشک کردن ظروف کمی درد سر ساز باشند.
سینک تک لگن بدون سینی
سینک تک لگن یک سینک مجزا و عمیق ست به این معنی که شما میتونید به راحتی یک ظرف بزرگ را داخل آن بشویید یا آمادگی مقدار زیادی غذا را دارید.
نداشتن لگن دوم و سینی از بزرگترین معایب این سینک تک لگن می باشد که البته خیلی هم نمی توان گفت ایراد هست زیرا این مدل سینک ها باهدف خاصی خریداری می شوند و مزایای خودش را همچنان دارد.
سینک دو لگنه برای چه فضایی مناسب است؟
همانطور که در بالا نیز اشاره شد سینک ظرفشویی به سه گروه سینک ظرفشویی تک لگن، دو لگن و سه لگن تقسیم بندی میشود.
انواع سینک ظرفشویی در سایزهای مختلف و طرح های متنوعی ساخته و ارائه می شوند، شما میتوانید با توجه به نیاز و شرایط آشپزخانه خود یکی از آنها را انتخاب و خریداری نمایید. اما در اینجا سوال در خصوص فضای مناسب و کاربرد سینک دو لنگه است که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
در واقع سینک های دولنگه برای انواع فضاها به غیر از فضاهای بسیار کوچک کاربردی و مناسب هستند.
به همین دلیل مصرف کنندگان با هر سلیقه ای ترجیح داده اند سراغ سینک های دو لگنه بروند. پرمصرف بودن این سینک باعث شد تا این سینک برای تولیدکنندگان هم از اهمیت بالاتری برخوردار شود و سعی کردند تا بهینه ترین حد ممکن ویژگیهای این سینک را ارتقا دهند.
به طوریکه تاکنون سینک های دو لگنه از تنوع و مزیتهای بیشماری برخوردار شده اند. در ادامه می پردازیم به ویژگی های سینک های دولنگه که موجب شده است توجه بسیاری از طراحان دکوراسیون نیز به آن ها جلب شود.
شکل لگن سینک ظرفشویی
لگن ظرفشویی ممکن است به صورت گرد و یا مستطیلی عرضه شود. که باتوجه به حجم لگن و سلیقه خودتان میتوانید انتخاب کنید.
قرار گیری لگن سینک ظرفشویی
اگر لگن سینک ظرفشویی در سمت راست و سینی آن در سمت چپ قرار داشته باشد به آن سینک راست لگن و اگر لگن در سمت چپ باشد به آن سینک چپ لگن میگویند، در ادامه راجع به اینکه کدام یک ازین دو حالت برای آشپزخانه شما بهتر است صحبت میکنیم.
اندازه عرض کابینت
مورد بعدی که میبایست در انتخاب مدل و اندازه سینک به آن دقت داشته باشید اندازه عرض کابینتی است که شما برای نصب سینک در نظر گرفته اید که به طور معمول و در اکثر آشپزخانه ها این اندازه 60 cm است.
عمق لگن سینک ظرفشویی
به طور معمول اندازه استاندارد برای عمق لگن سینک از 18 الی 20 cm در نظر گرفته شده است.
این اندازهها کاملا استاندارد هستند یعنی عمق لگن نباید به مقداری باشد که آب به راحتی از آن به بیرون بپاشد و یا برای بیرون کشیدن ظروف داخل سینک، دست تا آرنج داخل سینک برود.
پس توجه داشته باشید عمق لگن سینک از اندازه استاندارد 18 الی 20 cm کمتر و یا بیشتر نباشد.
ابعاد سینک ظرفشویی تک لگن
سینک های تک لگن یکی از مدل های قدیمی سینک های ظرفشویی محسوب می شود که البته هنوز هم پر طرفدار محسوب می شوند و در آشپزخانه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرند.
کارایی این سینک ها به اندازه سینک های دو لگن نیست اما با داشتن فضای بزرگ تر در کنار لگن (که به آن سینی می گویند) استفاده از آن و کار کردن با آن سخت به نظر نمی رسد.
سینک ظرفشویی تک لگن همچنین برای مکان هایی غیر از خانه مانند آبدارخانه شرکت ها، کارگاه ها و غیره که شستشوی ظروف کمتری در آنها انجام می شود، مناسب است.
ابعاد سینک ظرفشویی دو لگنه
سینک های دو لگنه کارایی بسیار بالایی دارند و شستن ظروف و مواد غذایی در آنها بسیار راحت تر است.
بدیهی است که این سینک ها دارای ابعاد بزرگ تری هستند و از آنها در آشپزخانه های متوسط و بزرگ استفاده می گردد.
سینک ظرفشویی دو لگنه هم به صورت سینی دار و بدون سینی ساخته می شود که بسته به سلیقه و فضایی که در اختیار دارید یکی از آنها را انتخاب می کنید.
اگر خانواده پر جمعیتی هستید و یا اهل مهمانی دادن و دورهمی هستید پیشنهاد می شود سینک دو لگن سینی دار را انتخاب کنید تا کار در آشپزخانه برای تان راحت تر شود.
و در آخر
امیدواریم استفاده لازم را از این مقاله کرده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های مارا نیز مشاهده بفرمایید..
نظرتان را بگذارید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *