سینک ظرفشویی سرامیکی چیست؟
سینک سرامیکی چیست, در واقع نوعی سفال است. اما مصالح به کار رفته در ساخت آن که عمدتاً خاک رس، ماسه و فلدسپات است با مقدار مشخص و درصد خلوص خاصی ترکیب شده است.
بعد از خشک شدن در دمای بسیار بالا پخته می شوند. در نهایت با لایه ای از لعاب مقاوم و در عین حال زیبا و تزئینی پوشانده شده است. به همین دلیل سرامیک ها کیفیت و مقاومت بسیار بالایی دارند و کاربردهای زیادی دارند.
یکی دیگر از انواع سینک که در سال های اخیر به صورت انبوه تولید و به فروش می رسد سینک های سرامیکی می باشد.
اگر دقت کنید سرامیک بیشتر در تولید وان و سرویس بهداشتی در حیاط یا حمام استفاده می شود اما چندین سال پیش سرامیک به صنعت سینک ظرفشویی اضافه شد.
سینک های سرامیکی نیز یکی از محبوب ترین انواع سینک هستند که طرفداران خود را دارد.
ویژگیهای سینکهای ظرفشویی سرامیکی چیست؟
همچنین سینکهای ظرفشویی بر اساس جنس به کار رفته در ساخت آنها نیز به چند نوع مختلف تقسیم بندی میشوند.
ویژگیهایی از جمله میزان مقاومت مکانیکی، میزان مقاومت در برابر ضربه، میزان مقاومت در برابر مواد شیمیایی قوی، میزان مقاومت در برابر خوردگی و زنگ زدگی، میزان مقاومت در برابر نفوذ باکتری و جذب مواد غذایی، میزان مقاومت در برابر حرارت و غیره در هر یک از این سینکها بر اساس جنس سینک متفاوت است.
سینکهای ظرفشویی بر اساس جنس به کار رفته در ساخت آنها به انواع سینک ظرفشویی سرامیکی ، سنگی، استیل، گرانیتی، چدنی، شیشهای و غیره تقسیم بندی میشوند.
همان طور که اشاره شد هر یک از این سینکها دارای ویژگیهای منحصر به فرد خود میباشند.
به طور مثال سینک سرامیکی دارای مقاومت بالای حرارتی بوده و در برابر خوردگی مقاوم است.
همچنین بهتر است از مواد شوینده برای تمیز کردن آن استفاده نشود.
سینک ظرفشویی سرامیکی در رنگ سفید تولید میشود و از پر طرفدارترین سینکها در میان خریداران است.
تمیز کردن این سینکها بسیار آسان بوده و به راحتی با یک تکه ابر آغشته به آب میتوان سطح آن را نظافت نمود.
همچنین سینک ظرفشویی سرامیکی مقاومت بالایی در برابر ضربه و به وجود آمدن خط و خش دارد. اما بهتر است از سیم ظرفشویی یا وسایل زبر برای شست و شوی آن استفاده نشود.
مزایا و معایب سینک سرامیکی
سینک های سرامیکی آشپزخانه هنوز هم انتخاب سنتی ها هستند. تقریباً به هر آشپزخانه ای به سبک سنتی بروید و یک سینک سرامیکی پیدا خواهید کرد و به لطف دوام آنها، این احتمال وجود دارد که به اندازه آشپزخانه در آنجا باقی بماند.
یک سینک سرامیکی که به خوبی نگهداری می شود می تواند یک عمر دوام بیاورد، و به لطف تمیز کردن آسان و همچنین مقاوم بودن در برابر حرارت، می تواند به زیبایی روزی که آن را خریده اید به نظر برسد.
این مدل سینک های سرامیکی متاسفانه در بازار ایران راهی پیدا نکرده اند و اکثر کاربران سینک های گرانیتی را با سرامیکی اشتباه میگیرند.
ورود بهترین مواد برای سینک آشپزخانه چیست؟
بسیار بستگی دارد اولویت شما چه باشد همه مواد سینک مزایا و معایب خود را دارند. ما این مقاله را ایجاد کرده ایم تا به شما کمک کنیم مزایا و معایب سینک های بازار را تا حدودی بسنجید.
چه اولویت شما رنگ، مقرون به صرفه بودن یا نگهداری کم باشد – ما به شما کمک می کنیم سینک ایده آل را برای آشپزخانه خود پیدا کنید.
نحوه انتخاب سینک سرامیکی آشپزخانه
بهترین سینک ظرفشویی را برای آشپزخانه خود پیدا کنید.
سینک ها در آشپزخانه های شلوغ بیشتر از سهم خود استفاده می شوند. بنابراین، ارزش تحقیق خود را دارد تا بدانید چه نوع سینک آشپزخانه در دسترس است و کدامیک برای نیازهای شما بهترین کارایی را دارد.
قطعا جنس، مواد، اندازه ها و پیکربندی های مختلفی برای انواع سینک ظرفشویی در انتخاب خواهیم داشت.
سینک آشپزخانه ای که انتخاب می کنید به عوامل مختلفی بستگی دارد – بودجه شما، سبک دکوراسیون آشپزخانه، تعداد دفعات استفاده از آشپزخانه و سینک در طول روز، داشتن آشپزخانه بزرگ یا کوچک و غیره.
خواه همیشه دلتان را روی یک سینک گرامیکی گذاشتهاید، یا بهطور خاصی درگیر نمیشوید (تا زمانی که ضد خش باشد). ما به شما کمک می کنیم تا جستجوی خود را محدود کنید و سینک آشپزخانه مناسب برای خانه خود را انتخاب کنید.
هنگام انتخاب سینک سرامیکی به نکات زیر دقت نمایید
آیا سینک به عنوان بخشی از یک پروژه کابینت سازی آشپزخانه خریداری می شود یا فقط برای جایگزینی سینک فعلی تان؟ اگر در حال تعویض سینک خود هستید، باید اندازه برش موجود را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید سینک جدید مناسب آشپزخانه شما می باشد یا خیر.
اگر سینک را به عنوان بخشی از یک آشپزخانه کاملاً جدید میخرید، باید اندازه آشپزخانه و آنچه که از سینک ظرفشویی استفاده میکنید را در هنگام تعیین اندازه سینک در نظر بگیرید.
اگر مرتباً از تابههای بزرگ یا قابلمه برای پخت استفاده میکنید، ممکن است ارزش داشته باشد که یک سینک با یک لگن بزرگ یا بسیار عمیق – یا حتی یک سینک دو لگنه بزرگتر تهیه کنید.
اگر در آشپزخانه خود ماشین ظرفشویی ندارید، مطمئن شوید که یک سینک با یک آبچکان تعبیه شده، آیا فضای کافی برای خشک شدن وسایل و ظروف بعد از شستشوی دستی را دارد یا خیر.
در نهایت، باید تصمیم بگیرید که می خواهید سینک شما از چه ماده ای ساخته شود مثلا سینک سرامیکی، گرانیتی، استیل یا شیشه ای. البته ناگفته نماند هر سینکی دارای مزایا و معایب خاص خود و همچنین هزینه است.
و در آخر
امیدواریم استفاده لازم را از این مقاله کرده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های مارا نیز مشاهده بفرمایید..
نظرتان را بگذارید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *