تفاوت سینک کورین و گرانیتی در چیست؟
مقایسه سینک کورین و گرانیتی, سینک کورین در صنعت آشپزخانه و حمام بهخوبی شناخته شده است و مواد سطح جامد آنها بهطور گسترده در آشپزخانه و ساختوساز استفاده میشود.
سینک کورین و سینک گرانیت درجه یک آشپزخانه، یک خانه را ارزشمند میکند و بهعلاوه اینکه در زمان فروش هم قیمت خانه را بالا میبرد.
جدا از اینکه این 2 ماده بسیار متفاوت هستند اما حدودی شبیه به هم هستند، حداقل از راه دور و بهراحتی قابل تشخیص نیستند. در این مطلب قرار است که به تفاوت سینک کورین و گرانیتی بپردازیم.
تفاوت سینک کورین و گرانیتی
در این قسمت در مورد مواد تشکیلدهنده هر یک از دو ماده کورین و گرانیت و مقایسه سینک گرانیتی با سینک کورین صحبت خواهیم کرد و یک معرفی کلی ارائه میکنیم:
کورین مقایسه سینک کورین و گرانیتی
کورین یک محصول کاملاً مصنوعی است که با مخلوط کردن رزینهای اکریلیک، اپوکسید و پلیاستر با رنگدانههای مختلف و مواد پرکننده مشتقشده از بوکسیت طبیعی، یک نوع سنگ رسوبی، تولید میشود.
تفاوت بین برندهای تولیدکننده کورین، در ترکیب خاص رزینها و رنگدانههای مورد استفاده آنها است.
کورینهای تشکیلشده از رزینهای اکریلیک معمولاً محصولات برتری نسبت به کورینهای تشکیلشده از رزینهای عمدتاً پلیاستر در نظر گرفته میشوند.
کورین را میتوان به اشکال مختلف قالبگیری کرد. بسیاری از سبکهای کورین، اما نه همه، ظاهری لکهدار شبیه به برخی از اشکال گرانیت طبیعی دارند.
یکی از مزایای کورین این است که قطعات را میتوان با یک حلال به هم چسباند تا درزها کاملاً نامرئی باشند. این ویژگی ظاهری صاف و غیر متخلخل به سینکهای کورین میدهد.
گرانیت مقایسه سینک کورین و گرانیتی
گرانیت یک سنگ مهندسی شده است که با 80 درصد ماسه کوارتز (ذرات گرانیت) و 20 درصد رزین تولید میشود. نسبت محتوای کوارتز از سازندهای به سازنده دیگر متفاوت است، اما بهطور کلی، محتوای آن حداقل 70٪ است.
سینکهای گرانیتی بسته به نیاز مشتری در رنگها و سبکهای مختلف تولید میشوند. رنگها میتوانند از تقریباً کاملاً سیاه تا تقریباً سفید خالص تا رنگهای صورتی، سبز، زرد، قهوهای و حتی آبی متغیر باشند.
بسیاری از انواع گرانیت ترکیبی از رنگهای مختلف هستند. سینکهای گرانیتی به دلیل داشتن الگوهای دانهبندی تصادفی مورد توجه قرار میگیرند که باعث میشود سینک با سبکهای مختلف کانتر مطابقت داشته باشد.
تفاوت سینک کورین با گرانیتی
تفاوت سینک گرانیتی با کورین، موضوعی است که در این مقاله، به طور کامل به آن میپردازیم. برای آشنایی با این تفاوتها و یک خرید ایدهآل، تا انتها با ما همراه باشید.
جنس سینک ها
بهتر است ابتدا شما را با جنس هر یک از این دو سینک پرطرفدار آشنا کنیم:
جنس سینک کورین
سینک کورین از یک سنگ مصنوعی ساخته شده است. در واقع، مواد تشکیل دهنده این سینک، آکریلیک بهداشتی، سنگ معدنی بوکسیت و آلومینیوم تری هیدرات میباشد.
جنس سینک گرانیتی
سینک گرانیتی از سنگ طبیعی گرانیت ساخته میشود. سنگ گرانیت از سنگهای آذرینی بوده و شامل آکریلیک بهداشتی و رزین میباشد.
تنوع در طرح و رنگ
هر دوی این سینکها تنوع بالایی در طرح و رنگ داشته و نمیتوان تفاوت خاصی از نظر رنگبندی بین آنها قائل شد. اگر طراحی خاص آشپزخانه و متفاوت بودن برای شما مهم است، خرید این سینکها را از دست ندهید. مطابق بودن رنگ سینکها با کابینتها، فضای آشپزخانه را بسیار شیک خواهد کرد.
لکه پذیری
سینکهای گرانیتی با وجود مقاوم بودنشان در برابر لکه، باید بعد از لکه شدن با مواد غذایی اسیدی یا چرب، به سرعت پاک شوند. لکهها، روی سنگ کورینی، حتی با وجود گذشت زمان به راحتی پاک میشوند.
در سینکهای گرانیتی اما، با گذشت زمان، لکه روی سطح ماندگار شده و به راحتی تمیز نمیشوند. البته، اگر شما مرتبا سینک را تمیز میکنید، با سینک گرانیتی نیز مشکل نخواهید داشت.
مقاومت در برابر حرارت، فشار و مواد اسیدی
کورین در برابر فشار، مقاومت بسیار بالایی دارد و به راحتی دچار شکستگی نمیشود. اما در زمینه مقاومت حرارتی چندان عملکرد خوبی ندارد و به دلیل ماهیت پلاستیکی که دارد، پس از برخورد با اجسام داغ دچار سوختگی میشود. در مقابل اسید و مواد قلیایی نیز، کورینها مقاومت بسیار خوبی دارند و هیچ تغییر رنگ یا آسیب ناشی از برخورد با این موارد بر روی آنها به جا نمی ماند.
ظاهر
کورین به دلیل مصنوعی بودن، دارای لکههایی در ظاهر خود است که آن را بسیار شبیه به سنگهای طبیعی کرده است.
در بیشتر کورینهای تولید شده، رگههای رنگی وجود دارد که معمولا در سنگهای گرانیت یافت میشود. ظاهر کورین، صاف و یکدست است از این رو، استفاده از آنها در طراحی کابینتها و سینک آشپزخانه طرفداران زیادی دارد.
رنگ بندی کورینها، بسیار متنوع است و از سفید صدفی تا سیاه و طیف رنگهایی مانند زرد، سبز، صورتی، قهوه ای و قرمز را نیز پوشش میدهد. البته از بعضی از الگوهای کورینها که شباهتی به سنگهای طبیعی مانند مرمر و گرانیت دارند نیز نباید غافل شد.
مقاومت در برابر مواد اسیدی و شیمیایی
سینک ظرفشویی کورین در برابر مواد اسیدی و شیمیایی مقاومت بسیار بالایی دارد. حتی اگر تغییر رنگ داد کاملا ترمیم پذیر است.
سینک ظرفشویی گرانیتی مقاومت کمی در برابر مواد اسیدی مانند آب لیمو و سرکه دارد. از آنجا که سینک ظرفشویی محل تجمع ظرف های کثیف و ته مانده انواع غذاهاست باید در مورد سینک گرانیتی مراقب این مورد باشید و در صورت برخورد با مواد اسیدی سریع آن را بشویید.
و در آخر
امیدواریم استفاده لازم را از این مقاله کرده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های مارا نیز مشاهده بفرمایید..
نظرتان را بگذارید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *