تفاوت سینک توکار و سینک روکار چیست؟
سینک توکار
تفاوت سینک روکار و توکار چیست, مدلی که امروزه به خاطر ظاهر مدرن و طرح های جذاب تر بیشتر در خانه ها مشاهده میشه. یک صفحه کابینت را در نظر بگیرید که داخل آن به اندازه سینک برش خورده است و سینک ظرفشویی در دل کابینت قرار می گیرد به این نوع سینک ظرفشویی، توکار می گویند.
اکثر طراحان داخلی و دیزاینر ها از این نوع سینک در طراحی های خود استفاده می کنند و در آشپزخانه های مدرن و امروزی سینک توکار حرف اول را میزند.
اکثر برند های موجود در بازار مدل های مختلفی برای سینک توکار تولید کرده اند.
از محبوب ترین برند ها برای سینک گرانیتی توکار میشه از شاک، بلانکو و سینک فونیکس نام برد و برای سینک استیل توکار برند های اخوان، استیل البرز، کن و بیمکث حرف اول را میزنند.
حتما مدل های سینک گرانیتی را در سایت ما مشاهده کنید.
معایب سینک توکار
کیفیت نصب سینک توکار بسیار مهم است، در صورتی که سینک به خوبی روی صفحه کابینت اجرا نشود و آب بندی اصولی نشده باشد، آب به کابینت نفوذ می کند و بعد از مدتی کابینت خراب می شود.
پس اگر قصد خرید سینک توکار دارید حتما از نصاب حرفه ای استفاده کنید و سعی کنید از کابینتی استفاده کنید که نسبت به رطوبت حساس نباشد.
معایب سینک توکار با اینکه قابل توجه هستند اما فروش بیشتری نسبت به سینک روکار دارند و دلیل آن هم زیبایی این نوع سینک است. این نشان میدهد آشپزخانه مدرن اولویت بالایی دارد و خانم ها ترجیح می دهند آشپزخانه زیبا داشته باشند و این دردسر ها را مدیریت کنند.
تفاوت سینک روکار و توکار چیست
سینک روکار
سینک روکار به سینک ظرفشویی گفته میشه که در هنگام نصب بر روی صفحه کابینت قرار میگیرد، این سینکها نصب راحتتری دارند و انتهای آنها به دیوار متصل میشود.
ابعاد سینک روکار در اکثر مدل ها بزرگتر از سینک های توکار است.
امروز اکثر برندهای تولید کننده سینک ظرفشویی روکار با طراحی های جذاب سعی بر این دارند که این نوع سینک را با ظاهری مدرن وارد بازار کنند تا سلیقه مشتریانی که قصد خرید سینک ظرفشویی دارند جلب کنند.
معایب سینک روکار
در مقایسه سینک توکار با روکار شاید تنها عیبی که بتوان مطرح کرد ،دیزاین قدیمی سینک های روکار است.
از شیرآلات استاندارد در سینک های روکار استفاده کنید تا آب کمتری به بیرون پاشیده شود و همچین به عمق لگن سینک نیز توجه کنید که در این مورد تاثیر دارد. البته استفاده از شیرآلات مناسب و عمق لگن در سینک های توکار و سینک زیرکار نیز مهم است.
سینک ظرفشویی زیرکار
در طراحیهای جدید دکوراسیون داخلی استفاده از سینک زیرکار به شدت رواج پیدا کرده، این سینکها در هنگام نصب در بخش زیر صفحات کابینت نصب میشوند.
معمولا سینک های زیرکار با صفحات کورین یا کوارتز بسته به نوع و جنس سینک ظرفشویی که انتخاب کردید استفاده میشوند.
سینک زیرکار ظرافت بیشتری نسبت به انواع دیگر سینک دارد، اگر زیبایی اولویت شما برای انتخاب نوع سینک ظرفشویی باشد بهتر است نگاهی به مدل های سینک زیرکار بیندازید.
سینک های زیرکار جدیدترین نوع سینک ظرفشویی هستند و با طراحیهای مدرن مطابقت بیشتری دارند. اگر نصاب ماهری سینک زیرکار شما رو نصب کند لازم نیست نگران باشید ولی اگر آببندی مناسبی برای سینک زیرکار انجام نشود مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد که از خرید سینک زیرکار پشیمان خواهید شد که در قسمت معایب سینک زیرکار به این مشکلات اشاره می کنیم.
معایب سینک زیرکار چیست
با توجه به اینکه سینک زیرکار از زیر به صفحه کابینت متصل میشود، نباید سینک را سنگین کرد. مشکل اصلی سینک زیرکار احتمال نفوذ آب به کابینت زیر ظرفشویی است که همان طور که اشاره شد نصاب سینک ماهر برای نصب سینک های زیرکار الزامی است.
به صورت دوره ای آب بندی سینک زیرکار چک شود و اگر نیاز به آببندی بود بی درنگ اقدام کنید.
تفاوت سینک توکار و روکار
مهمترین فرق سینک توکار و روکار نوع نصب است. در سینک روکار که نصب راحتتری دارد سینک را بر روی صفحه کابینت قرار میدهند و نصب میشود،
به این ترتیب از نفوذ آب به بخش کابینت و اطراف جلوگیری میشود. سینکهای روکار به زیبایی سینک های توکار نیستند.
و در آخر
امیدواریم استفاده لازم را از این مقاله کرده باشید.
و به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگ های مارا نیز مشاهده بفرمایید..
نظرتان را بگذارید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *